Rychlé vyhledávání akcí

Zbrusu nové Ententýky jsou na světě

noveEntentyky_printscreen500

V úterý 26. února 2013 jsme spustili zcela nové Ententýky. Vítejte!

Co se změnilo? Kromě nového a modernějšícho designu a snazšího a chytřejšího vyhledávání v akcích jsme přidali několik úplně nových rubrik, které nám postupem času začaly na Ententýky scházet. Jsou to například Soutěže pro děti, Rozhovory nebo Seznamka rodičů, která vychází z původní diskuzní skupiny Hledám kamarádku/kamaráda a má sloužit jako jednoduchý způsob, jak se seznámit s dalšími rodiči. V nové sekci Oslavy narozenin vás chceme informovat o tom, kde všude je možné uspořádat dětskou oslavu, i jaké umělce a za kolik peněz lze na oslavu přizvat. Připravujeme sekci Slevové vouchery k vytištění, jejímž prostřednictvím bychom vám rádi umožnili užít si zábavu s dětmi za méně peněz. Na úvodní straně teď máte možnost vidět předpověď počasí na několik následujících dní pro ještě efektivnější plánování volnočasových aktivit.

Pro dny v pohodlí domova, kdy se vám nikam vyrážet nechce, nebo to například z důvodu nemoci není možné, jsme přichystali sekci Na doma. V ní najdete tipy na výtvarné tvoření, pohádky, televizní a rozhlasový program pro děti, články o nových knihách či hudebních cédéčkách určených dětem a články o bydlení s dětmi.

Vyhledávání akcí je řešeno ve 3 jednoduchých krocích - zadáním místa, času a typu akce. V případě, že by tato kritéria nestačila, je možné využít rozšířeného vyhledávání. V rychlém vyhledávání si můžete jednoduše zvolit, zda chcete zobrazit i často se opakující programy kin, či nikoliv. V rozšířené filtraci je možné třídit akce i podle ceny vstupného.

Akce jsme nově rozdělili na krátkodobé a na stálá místa k návštěvě. Právě v sekci Stálá místa k návštěvě najdete nyní hrady, zámky, aquaparky, lanová centra, skanzeny, hvězdárny... - zkrátka všechna zajímavá místa, kam se lze rozjet víceméně kdykoliv.

V Dnešním menu na úvodní straně snadno zjistíte, co se aktuálně děje. 

Novinkou je také sekce Videa, kde najdete všechna videa, která budeme mít k dispozici k akcím, článkům, výletům, dále videa pohádková, případně i naučná. 

Pořadatele akcí potěší nový formulář pro odeslání informací o konání akce.

Nové Ententýky je možné díky vloženému překladači snadno přeložit do mnoha jazyků.

Zrod nových Ententýky byl mnohem složitější a delší, než jsme na počátku předpokládali, snad o to kvalitnější je teď výsledek.

Pevně doufáme, že si nové Ententýky oblíbíte a stanou se vaší inspirací při plánování volného času s dětmi.

 

Karolína Hrdličková, strůjkyně a redaktorka Ententýky.cz
 
 

 


Datum vložení: 28.02.2013 12:48:29

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.