Rychlé vyhledávání akcí

Tommee Tippee: Váš parťák na cestě rodičovstvím

notino_tommee_tippee

Tommee Tippee není "jen" značka, je to filozofie podpory a zjednodušení každodenní péče o ty nejmenší. Od roku 1969, kdy se tři bratři v Kalifornii pustili do výroby dětského pohárku, již uteklo hodně vody. A Tommee Tippee se v průběhu dekád stala synonymem pro inovativní a kvalitní produkty pro miminka a batolata. A co je nejdůležitější? Dělá to s ohledem na naši planetu a s respektem k autentickému rodičovství.

 

 

Příběh plný lásky k dětem

Začalo to nevinně. Tři bratři, Tom, Peter a David, si všimli, že se běžné dětské lahvičky neustále převrhují. S trochou vynalézavosti a lásky k psíkovi jménem Tommee se zrodil prototyp lahvičky, která se tak snadno nepřevrhne. Nápad se zalíbil i britskému investorovi a v roce 1969 tak vznikla značka Tommee Tippee. Od té doby se stala symbolem chytrých řešení a inovativních produktů, které usnadňují rodičům život.

Lahvičky i jiné potřeby

Tommee Tippee však nejsou pouze lahvičky, i když právě ty patří mezi jejich nejprodávanější produkty. Nabízí širokou škálu produktů pro všechny fáze vývoje vašeho dítěte: od sterilizátorů a ohřívačů lahviček až po dudlíky, termosky a sady pro kojence. Velmi oblíbený je také koš na pleny Tommee Tippee. Všechny produkty jsou navrženy s jediným cílem, a to usnadnit rodičovství a zpříjemnit každodenní život miminku i rodičům.

Sdílení autentického rodičovství

Tommee Tippee se nesnaží o nereálný ideál dokonalého rodičovství. Naopak, s humorem a pochopením podporuje rodiče na jejich cestě, ať už je plná úsměvů, nebo slziček. Pod hashtagem #TheTruthIs sdílí rodiče na sociálních sítích střípky ze svého autentického života s dětmi. Protože sdílená radost je dvojnásobná radost a také poloviční starost.

Tommee Tippee je více než jen značka

Tommee Tippee je parťák do nepohody, průvodce na cestě rodičovstvím, která je plná překvapení, náročných chvil, ale i nesmírné lásky a radosti. S produkty Tommee Tippee budete vědět, že máte po ruce chytré a spolehlivé pomocníky, kteří vám usnadní každodenní péči o vaše nejmenší. A co je nejdůležitější, budete se u toho cítit skvěle – protože Tommee Tippee chápe, že rodičovství není vždycky procházka růžovým sadem. Ale s trochou podpory a chytrých řešení to zvládnete levou zadní.

 

Tento článek je komerčním sdělením.


Datum vložení: 10.06.2024 11:29:03

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.