Rychlé vyhledávání akcí

Pololetní prázdniny: užijte si je v zoo, v aquaparku, nebo na bruslích

vysvedceni.jpeg

31. ledna 2013 (Ententýky.cz) - Dnes přinesou domů děti vysvědčení a zítra je čeká za odměnu den volna. Už víte, jak ho využijete?

Řada zoologických zahrad, několik aquaparků a pár lyžařských areálů připravilo pro školáky v den pololetních prázdnin vstup zdarma, za korunu, nebo se slevou. Některým záleží na jedničkách, někdo připouští i dvojky a jiní na prospěch nehledí.

Už dnes si mohou všichni školáci ze Zlína přijít pro sladké překvapení do rodinného zábavního centra Galaxie Zlín.

Dnes se bude oslavovat vysvědčení i v zábavním parku Tongo v Hradci Králové.

Pražský Beckiland otevírá své brány dnes i zítra už v 10:00 hodin.

Pokud patříte ke šťastlivcům s vysvědčením se samými jedničkami můžete ode dneška do neděle navštívit zdarma zoo Děčín, od zítřka do neděle také zoo Liberec a zoo Jihlava. V Jihlavě nabízí zoologická výhodu i pro jedince s horšími známkami v podobě 50% slevy.
Zoo Dvůr Králové oceňuje nejen jedničky ale také dvojky a nabízí návštěvu zcela zdarma.

Bez ohledu na známky můžete zítra a o víkendu navštívit zdarma Zoo Zlín Lešná. Nezapomeňte ale vzít vysvědčení s sebou!

Za samé biče můžete zítra za jednu korunu skočit do vody v Aquaparku Olomouc. Kromě plavání se tu bude i soutěžit o ceny, tancovat ve vodě a každého školáka čeká navíc kopeček zmrzliny zdarma.
Jedničky a dvojky na dnešním vysvědčení otevřou zítra svým majitelům bezplatnou cestu do vodního ráje jménem Aquapalace Čestlice na dvě hodiny.

Pokud jste milovníci lyžování a vlastníci vysvědčení plného jedniček vyrazte zítra do Skiareálu Lipno - všichni jedničkáři tam budou lyžovat za polovic.
Skipark Filipovice v Bělé pod Bezdězem odmění zítra všechny školáky a studenty 25% slevou na skipasy.

Program na pololetní prázdniny si připravilo i Planetárium Praha, kde v 10 hodin začíná pohádka O rozpůlené hvězdě a v 15 hodin pořad Vesmírný ostrov Země.

Středisko volného času Lužánky Brno připravilo pro školáky celodenní program s návštěvou aquaparku a rukodělnými dílnami.

V Bohumíně se zítra koná Mimořádné bruslení na zimním stadionu od 12:00 do 13:30 hodin, v Chomutově zase odpoledne vypukne Prázdninové bruslení s diskotékou na ledě.

Oslavit vysvědčení mohou děti zítra také v Hopsáriu v Českých Budějovicích, nebo v Galaxii Zlín, kde se koná Valentýnská tvořivá dílna pro děti od 6 let.

Všechny tipy na příjemné strávení pololetních prázdnin najdete v sekci Akce pro děti:

http://www.ententyky.cz/program?filter_typ_akce=0&filter_stala_expozice=N&filter_region=0&filtruj.x=35&filtruj.y=12&filtruj=Vyber+akce&datum_konani_lb=3&datum_konani_od=&datum_konani_do=


Datum vložení: 31.01.2013 12:26:48

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.