Rychlé vyhledávání akcí

Nebuď sama, pojď za námi na Maminet.cz

maminet_ilustrfoto

Žádná maminka nechce být sama. Pokud maminkou jste, potom jistě víte, že je lepší, když máte možnost se s někým pobavit a promluvit si o všem, co vás zajímá. Málokterá maminka má ale tu možnost.

Čas na vysedávání v kavárnách prostě není. Právě proto je tu nový projekt, který vás – maminky - jistě potěší.

Bude vás více
Být mámou není jednoduché. Dítko vyžaduje neustálou pozornost, vy mu musíte vymýšlet hry, přebalovat, koupat, krmit, strojit a do toho všeho se ještě musíte starat o celou domácnost. Výsledek toho všeho je více než jasný - nezbývá vám čas na sebe. Ale to je velká chyba. Právě to má za cíl nový komunitní web pro maminky jménem Maminet.cz změnit. Cílem tohoto projektu je spojit co nejvíce maminek a vytvořit tak příjemné místo, kde se mohou setkávat každý den, aniž by musely někam dojíždět. Vše probíhá pěkně z pohodlí domova a připojit se můžete kdykoliv jen budete chtít.

Nejen o zábavu je postaráno
Projekt Maminet.cz přináší řadu zajímavých možností. Jistě oceníte hlavně možnost diskuze. Připraveno je diskusní fórum, kde můžete hovořit o všem, co vás zajímá. Témat se nabízí snad nekonečně mnoho. Je to nejen výchova dětí a těhotenství, povídat si zde můžete například o receptech, rodině nebo třeba o cestování, financích či bydlení. Zkrátka o všem. Kromě toho je na portálu připravena celá řada potřebných informací. Čekají tu vás zajímavé články s různými tématy, které se týkají dětí, rodiny, vztahů ale i řady dalších oblastí. Nechybí ani praktické rady, tipy a návody nebo třeba průvodce těhotenství týden po týdnu. Na Maminet.cz najdete například i zdravé recepty pro celou rodinu.

Bazárek je super
Kromě hromady maminkovských informací je zde připraven i dětský bazárek, do kterého se můžete bez problémů zapojit. Díky bazárku můžete nabídnout a samozřejmě i koupit celou řadu věcí. Samozřejmě, že tu nechybí oblečení nebo jiná výbava pro děti. Díky bazárku můžete výhodně nakoupit i hračky, elektroniku, oblečení pro dospělé, knihy nebo časopisy, sportovní potřeby – zkrátka vše, co vás jen napadne.

Maminet.cz je tu pro vás
Maminet.cz díky bohatému obsahu přináší super příležitost pro každou maminku. Díky portálu totiž už nemusíte být sama. O své starosti i radosti se můžete podělit s mnoha ostatními maminkami. Možná vás překvapí, kolik nových přítelkyň můžete mít.

Milé maminky – pokud již nechcete být samy, rozhodně se na Maminet.cz podívejte. Stojí to za to! Zapojit se můžete třeba právě teď, tak na nic nečekejte…

Reklamní text


Datum vložení: 05.02.2013 12:11:02

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.