Rychlé vyhledávání akcí

Kovový nábytek do dětského pokoje? Proč ne!

deti_clanek_kovovy_nabytek_ilustrfoto

Děti rostou jako z vody a v průběhu tohoto období si také prochází různými fázemi objevování a testování všeho možného na jakémkoliv volném prostoru. Však se sami zamyslete, kolikrát jste přetírali bílou zeď pokreslenou od pastelek nebo se snažili opravit podobně dekorované části dřevěného nábytku. Musí tomu tak ale skutečně být pokaždé?

 

Každý rodič dobře ví, že mít oči všude zkrátka nelze. Než si uvědomí, že chvíle ticha může znamenat nechtěnou aktivitu na vybavení dětského pokoje, může být již pozdě. Lze takovému scénáři vůbec předcházet? Ano, díky investování do nábytku, který odolává tvrdým podmínkám v průmyslových provozech a přesto je vhodný i pro dětský pokoj.

Industriální pojetí domácnosti rozhodně není v bytovém designu novinkou, ale na své oblibě postupem času také neztrácí. Zvláště v současnosti, kdy se renovují různé tovární budovy, brownfieldy a další podobné prostory, je ideální doba pro využití některých prvků i v dětských pokojích. A ačkoliv taková kovová závěsná skříňka nemusí být pro každého, své industriálně laděné příznivce si zajisté najde. Kromě toho má i řadu výhod!

Nábytek, který vydrží i vaši ratolest

Máte doma malého raubíře, který chvíli neposedí a vy byste potřebovali třetí oko na jeho permanentní kontrolu? V tomto ohledu by vám mohl kovový nábytek, jakožto alternativa vybavení dětského pokoje, ulevit. Jak plechové skříně, tak zásuvková skříň totiž nejsou jen praktičtí pomocníci nabízející řešení úložných prostor. Dovedou zároveň čelit veškerým „kreativním nájezdům“ vašich dětí. 

Zvláště u menších dětí tak materiál plně oceníte a to především díky své jednoduché údržbě, kdy veškeré čmárance zmizí rychlým a jednoduchým otřením, jako by tam ani nikdy předtím nebyly. Také standardní rytí pastelkami nebo hračkami ničící dřevěnou dýhu vybavení pokoje vás už trápit nemusí. Odolnost je v tomto směru značně vysoká.

Potěšující je i variabilita a možnost rychlé úpravy. Děti zajisté ocení širokou barevnou škálu provedení a jakmile je začne nudit, je možné několika jednoduchými tahy barvu změnit, aniž byste zničili strukturu nábytku nebo jeho hodnotu. 

Pokud byste proto uvažovali nad vybavením dětského pokoje a koncept vašeho domu či bytu by variantu kovového vybavení podporoval, nebojte se této příležitosti v zařizování využít a alespoň touto cestou si usnadnit život, když nemůžete mít oči všude.


Datum vložení: 07.08.2023 18:51:08

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.