Rychlé vyhledávání akcí

Kašpárkův Kefír letos bude. Bejbypankáči těšte se.

Kašpárkův Kefír letos bude. Bejbypankáči těšte se.

Nultý ročník rodinného bejbypankového festivalu Kefír proběhne 7. září pod širým nebem v Třebovli, nedaleko Prahy.  

Místní louka a část zámeckého pozemku se v tento den promění na živoucí Zemi Nezemi. Právě zde předvede Kašpárek v rohlíku všechny své ztřeštěné produkce najednou.

Festival nabídne ve svém pestrém programu mnoho hudebních vystoupení, workshopy, výstavy, divadlo i film. Nebude chybět kvalitní gastronomie a dokonce ani prohlídka zemědělské techniky. Účinkující se představí na čtyřech hlavních scénách, k dispozici návštěvníkům bude dále například stylová kavárna v červeném doubledeckeru, venkovní tělocvična, klidová obýváková zóna, bejbypankový salon krásy, mičudová louka anebo muzeum traktorů. Téma letošního ročníku festivalu je živá kultura, která nabídne akční, živé, pohyblivé výstupy, kapely, soubory a účinkující, rozpětí od hudby k divadlu, od žánru k žánru, od vaření k traktorům a také velký areál a možnost pohybu v něm.

Na hlavní scéně Magnet stage vystoupí například Lenka Dusilová, Vypsaná fixa, Sergante Peppere (Francie), Kašpárek v rohlíku, Sto zvířat a Tonya Graves. Na dalších scénách návštěvníci uvidí Dobré ráno band, Karolinu Kamberskou, Evellyne, ale také graffiti šou a streetdance. V Dobré knihovně pak budou předčítat pohádky Josef Dvořák, Jiří Lábus či Oldřich Navrátil s hudebním doprovodem Tomáše Hubky.

V areálu festivalu bude návštěvníkům k dispozici stanové městečko, dostatek velkých stanů umožní uspořádat festival i v případě nepříznivého počasí.

Do středočeské Třebovle trvá cesta autem z Prahy jen dvacet minut a v okolí je možné navštívit středověké město Kouřim nebo památník bitvy u Lipan.



 

 


Datum vložení: 07.08.2013 14:44:41

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.