Rychlé vyhledávání akcí

Čtyřlístek ve službách krále míří do kin

ctyrlistek_vesluzbachkrale_ilustrfoto

Film Čtyřlístek ve službách krále míří do kin. Jeho tvůrci dokončili finální verzi dabingu. Premiéra se odehraje už zítra.

Fifinka s Pinďou, Myšpulínem a Bobíkem si užili pořádnou dávku dobrodružství, legrace i mluvení namísto tradičních komiksových bublin.

Oproti původním pracovním dabingům sloužícím především animátorům k rozpohybování postaviček se obsazení pozměnilo. Myšpulína namluvil Ivan Trojan, Bobíka Bohdan Tůma, Pinďu Ondřej Brzobohatý. Fifince propůjčila hlas i osobitý šarm a roztomilost Tereza Bebarová, čerstvá maminka pětiměsíčního miminka, známá například z televizního seriálu Ulice. 

Krále Rudolfa II. mluví Václav Postránecký, jeho moudrého rádce Sendivoje Vladimír Brabec, rolí dvou hlavních padouchů magistra Kelleyho a démona Zimozela se zhostili Jiří Lábus a Jan Přeučil. Přelétavého Komořího Miroslav Táborský. V dalších rolích se můžete těšit na Annu Brouskovou v roli reportérky Káti Hvozdíkové, Vladimíra Javorského v roli Primáře, Gábinu Osvaldovou v roli Dr. Malebné, Lucii Bílou v roli Sestřičky, Zlatu Adamovskou v roli Magistry Stříbrné či Petra Rychlého v roli Náčelníka anebo Tycha de Brahe. Rolí třeskoprských zlodějů se zhostili Tomáš Juřička, Martin Písařík a Kryštof Hádek. A tím výběr zajímavých jmen rozhodně nekončí. 

Jak se Ondřej Brzobohatý vložil do své role zajíce můžete zjistit v přiloženém videu.

 


Datum vložení: 27.02.2013 9:44:07

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.