Rychlé vyhledávání akcí

4 zábavní parky v Praze, které si vaše děti zamilují

dite_holka_hra_smich_fotobanka

Chcete vaše děti zabavit, ale také pořádně unavit? To se vám povede v některém zábavním parku v Praze. Najdete tady spoustu dětských hřišť, atrakcí i pravidelných akcí. 

 

O zábavu tak v hlavním městě opravdu není nouze. Pokud však netušíte, kam s dětmi zajít a užít si legraci i odpočinek, tak vám určitě pomohou při výběru následující řádky!

 

Superland v nákupním středisku Butovice

Pokud přemýšlíte nad tím, že potřebujete rovnou i nakoupit, tak je pro vás OC Butovice jako dělané! Mimo obchodů a restaurací tady najdete i rozsáhlé zábavné hřiště Superland. Park, ve kterém se dokáží zabavit nejen nejmenší děti, ale rozhodně i ty větší.

Únikové hry v Praze, které zabaví i vás!

Pokud ale hledáte opravdu dobrou zábavu i pro vás, tak doporučujeme únikové hry v Praze. Vybrat si můžete z řady únikových her a to s různou obtížností i tématikou. Na některé vybrané zajisté rádi půjdete sami, ale celou řadu z nich s vámi dokáží vyřešit i malé děti. Navíc je to spojení logických úloh, zábavy a adrenalinu v jednom.

Majaland konečně i v Praze!

Majaland je poměrně dost známý pojem napříč Evropou, ale u nás žádná pobočka tohoto zábavního parku nebyla. To je ale konečně minulostí. Od konce minulého roku si můžete užít návštěvu Majalandu se svými dětmi. A to konkrétně v POP Airport, kde najdete i výborné akce!

Jump park ve Zličíně děti rozhodně unaví

Pokud chcete děti vzít na aktivitu, která je rozhodně unaví, tak je vezměte do parádního Jump parku ve Zličíně. Zábavní park se, jak již název napovídá, specializuje na zábavu na trampolínách. Od trampolín na zahradě to ale má ohromně daleko! Na děti čekají skoky do molitanových propastí, nebo hra na ohromných trampolínách.

 

 

Článek je reklamním sdělením.


Datum vložení: 31.01.2022 16:51:56

Newsletter

Děkujeme. Každý čtvrtek se můžete těšit na inspirativní tipy na víkend, informace o aktuální soutěži a o novinkách v rubrikách ententýky.