Grilování v pivovarském parku

Přijďte v sobotu 14. července či 11. srpna do velkopopovického pivovaru na grilování s kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR Janem Horkým.
Honza společně s vámi bude grilovat selečí kolínko, pstruhy, lososa a jehněčí kotletky a odhalí vám speciální grilovací triky, které vám v letní sezoně jistě přijdou vhod. Grilů i místa bude v pivovarském parku dost. Grilování pro veřejnost bude začínat v 11 a ve 12 hodin. Samozřejmě nebude chybět dostatek čepovaného Velkopopovického Kozla.
Pro zájemce budou v průběhu dne připraveny i prohlídky pivovaru, během kterých se zastavíte mimo jiné i v pivovarských sklepech, kde ochutnáte nefiltrované pivo Velkopopovický Kozel. Navíc během celého dopoledne se budou konat v Pivovarském parku farmářské Ringhofferovy trhy, tedy zažijte v pivovaru sobotu plnou kulinářských dobrot a zážitků s Kozlem.
Také budou pro vás připraveny rozšířené časy prohlídek pivovaru, a to v 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 a 15.00 hodin, kdy poznáte historii pivovaru, seznamíte se s kozlem Oldou a ochutnáte nefiltrovaný speciál přímo v ležáckých sklepech.
Gril menu - 14.7.
Zauzené a grilované filátko ze pstruha, medovo – hořčicový dresink, opečený toast, frisée salát
Grilované selečí kolínko, křenová omáčka a opečené mačkané mini brambory
Gril menu - 11.8.
Grilovaný marinovaný losos v citrusových plodech, bramborový salát s hrubozrnnou hořčicí, špenátový salát
Jehněčí kotletky, tomatové rizoto s parmazánem
Komentáře
Tweet |